söndag 27 november 2011

Lite blåst...

... är man ju allt idag :) Som det stormar just nu! Jag är glad att vi kom iväg till ridningen i förmiddags innan det blev så här. Förra helgen tog jag och E en tur till Enkla Ting. Där gjorde vi vår egen dörrkrans och man kan väl säga att när fröken E är med så blir det INTE minimalistiskt :) Men nog är den glittrig och vacker vår krans. Just nu hänger den faktiskt inte på dörren för jag är så rädd att den ska blåsa ner. Istället värmer sig alla småkryp just nu i hallen. Men det får jag väl bjuda på om jag nu vill ha den hel under hela julen. 

1:a advent idag... Julen, min favvo, står för dörren. Har du hunnit adventspynta?


söndag 6 november 2011

De vi minns och saknar


Jag undviker halloween. Än så länge ber inte Elsa om att få klä ut sig och springa runt och tigga godis. Hon ville ha en pumpa så det har vi utanför dörren. Men den är hel, ingen spökig lykta. Alla helgons dag är ju en helt annan grej. Att minnas sina saknade nära och kära som inte längre finns med oss på jorden. Så de tände jag ljus för igår.

onsdag 2 november 2011

En liten bit...

... av paradiset. Vara tillsammans, äta gott, prata, mysa med både sin farmor och farfar och mormor och morfar samtidigt. Mysa. Ta det som det kommer. Hoppas på fisk... Leka. Spela spel.

Det är vad vi och barnen gör i några dagar. Och vi älskar det. Vårt Skarmansmåla.

tisdag 1 november 2011

Washi tejp!


Jag måste bara vara med i den här tävlingen! Har redan lite tejp men den skapar alltså ett habegär som inte går att beskriva. Någon dag ska jag ta en bild på det jag har tejpen till. Gå in och tävla du med. Det gör du hos Anna Malin med den uuuuunderbara bloggen Helt Enkelt. Om inte annat så bara för att njuta av hennes inspirerande bilder. Do it, NOW! Bilderna ovan är ju, som ni säkert förstår, Anna Malins.