söndag 17 april 2011

Showroom

Idag körde jag ett showroom hemma för att visa upp de fina Lucky Ellen och New Phil kläderna som jag säljer. Tyvärr var det inte så många som kunde komma och därför ska jag hålla i flera och även bjuda in allmänheten via lappar på strategiska platser.

Så här är det- kläderna måste ses live för att man ska förstå och upptäcka den fantastiska designen och kvaliteten. Därför försöker jag nu hitta ställen där jag kan stå och visa dem, var som helst som kan vara en strategisk plats. Igår var jag till exempel på min dotters förskola och visade upp dem då vi hade trädgårdsdag där. Jag fick fin respons av de som kom fram och tittade och flera visade intresse för att ha en visning hemma. Om jag bara gett dem hemsidan på en lapp hade de ju aldrig kunnat se och förstå hur välsydda skjortorna är t.ex. Jag kommer även stå på skolans aktivitetsdag i maj och visa kläderna där. Är det nu någon som råkar läsa detta och har ett tips på ett ställe (i västra, södra och östra Skåne)  så får ni mer än gärna berätta! Jag blir väldigt tacksam. Det är ju home shopping i första hand, men det är ett bra sätt att hitta värdinnor så här i början innan alla känner till kläderna.

Nu ska jag knåpa ihop lite inbjudningar och annat smått och gott. Men först ropar visst bebben efter sin lilla eftermiddagslur =)

Denna underbara jacka i sammet finns fortfarande kvar i ett fåtal ex! Vuxenstorlek snälla...

söndag 3 april 2011

Från öroninflammation till kalas

Nuuu är båda flickorna krya igen! Elsa har pyttelite hosta och Agnes har lite mer och är hes och snorig, men hon är glad och sig själv igen. Pjuuuh, vad tufft det är när de är så hängiga, man vill bara vara sjuk i deras ställe. Båda har varit riktigt dåliga med hög feber, man tycker ju så synd om dem.

Men nu är de i alla fall på hugget igen, och idag blev det kalas minsann! Men vem är det som fyllt år då? Kalla oss  gärna crazy family (eller snarare crazy mama), för vi har haft kaninkalas! Japp, Malva fyllde 1 år den 31 mars och det var så klart värt att firas.


Vi är så glada att ha den lilla rackaren kvar hos oss eftersom hennes syster Sockergryn fick flytta till djurhimlen i höstas. Hon är dessutom så mycket mysigare och trevligare nu när hon inte har syrran kvar. Social och mindre skygg har hon blivit, jag gillar henne skarpt. Så att fira henne med kalas är ju självklart. Jag kan berätta att min mamma inte alls lyfter på ögonbrynen åt det här. Hon är van vid att jag tvunget ska ha kalas för mina djur, det har jag haft så länge jag kan minnas. Klart Elsa också ska få ha det.

Vi bjöd in grannflickorna på lite cupcakes och så fick Malva en egen liten morotstårta, garnerad med pellets, kattgräs och kaningodis.



Malva fick gå tillbaka in i buren efter fikat, och hon verkade faktiskt lite trött efter paketöppning och tårtätande. Flickorna hade disco och lekte en stund.


En massa cupcakes kvar, men dem ville visst K gärna ta med sig till jobbet imorgon, så det kan han väl få. Det har blivit mycket gott ändå i helgen, vi behöver ju inte fortsätta hela veckan. Kanske går vi in och mutar grannen med några också. De har en uuursöt lite kattunge "Roxette" (deras vuxna hane heter Roxy), 12 veckor gammal. Elsa och jag klappar gärna...

PS. Behöver kanske inte nämna att det var grannarnas första kaninkalas ;) Men de verkade rutinerade, för de kom med morötter i paketen.