lördag 31 januari 2009

Förvandling


Det krävs ofta mindre än man tror för att piffa till lite här och där. På Elsas rum är vi tvungna att ha en förvaring bestående av vanliga trista, vita skåp från "det stora varuhuset". Dels för att vi behöver förvaringsmöjligheter, men dels också för att vi hyr huset och vill/kan inte ändra om för mycket själva.

Lösningen blev då att hitta en vacker tapet, som denna från Decor Maison, och några snygga knoppar. De här knopparna köpte jag på Fideli och Konungen i Malmö, men Fridas Gård har också många fina. Ni får bara se detaljer idag, för jag orkade inte plocka undan innan fotograferingen ;) Tänk så tramsigt, vi verkar vara en del bloggare med (stök-) barn, men ingen vill visa upp röran. Själv blir jag förstås inte så inspirerad av andras röra, så varför skulle vi vilja visa upp det!?

Jag vill gärna slå ett slag för att inredning och tillhörande prylar inte behöver vara särskilt dyrt. En rulle som kostar ca 400 kr gick åt, och knopparna kostade ca 40 kr styck. Det har nämligen skett, det som inte får ske... Bloggen Lindas vita lantliv fick den värsta kommentar man kan tänka sig. Jag blev helt förtvivlad när jag läste det. Dels för att hon har en fin blogg såklart, men mest blev jag rädd. Det finns alltså folk därute som på fullaste allvar har så hemska liv att de måste klanka ner på andra. Tro sjutton att det blir krig här i världen om folk går omkring och mår så dåligt!
Så om du som läser den här bloggen inte gillar det du läser: Don´t come back please!
Ni andra är varmt välkomna att skriva en kommentar ♥ Kram Sara

söndag 25 januari 2009

Pasteller





Oj, nu är det dags att göra något åt den här stackars bortglömda bloggen. Pasteller är man sugen på nu i denna gråa "icke-årstid". Tänkte passa på att visa vad jag gjort med fatet jag fick av mamma i julklapp med orden (med risk för felcitat) "jag tänkte att du kan säkert piffa till det med nåt fint". Hon fattar vad jag gillar min mamma. Jag som inte ens skulle ha nån julklapp, det är liksom Elsas tur nu... Bortskämd och glad, för visst är det fint?!

Ha det bra till nästa gång Kram Sara
PS: Fortfarande blir det trista blixtbilder, men ljuset kommer- visst märks det på eftermiddagen!?)

måndag 12 januari 2009

Festerna är slut

Danseskorna är tillfälligt avställda.

För 2008. Nu väntar nya äventyr och nya utmaningar. Inredningsmässigt skulle detta kunna bli ett galet stressat år, i alla fall om jag/vi ska förverkliga alla mina drömmar. Men, trappan, som nu är furunaturell (örrk!) måste bli vit. Det är prio 1 i år! Annars kommer det bli en hel del småprojekt, det står redan några ovita möbler och väntar på pensel och roller :) Får se hur mycket vi hinner. Allt efter trappan är en bonus.
Observera att jag kommer blogga när jag hinner, så håll till godo med att ibland blir det kort tid mellan gångerna, och ibland längre. Det är roligt, men inte livsviktigt, att blogga :)

Ha en skön vecka! Kram Sara.